top of page

Covid-19 og Group BUSSTOP i Skyttehuset

Nogle af vore trofaste gæster til koncerterne i Skyttehuset på Kær har udtrykt ængstelse for, om der er taget højde for myndighedernes retningslinier ved afholdelsen af de tre arrangementer i oktober.

Vi kan oplyse, at der i år er taget specielle hensyn til netop denne problemstilling:

  1. Der må max. være 80 gæster pr. aften. Dette er en nedgang på ca. 20% i forhold til tidligere koncerter, så der på den måde bliver plads til at holde afstand. Af denne grund har man i år valgt at lave 3 hyggeaftener isf. 2 som tidligere for at få plads til alle på sikker vis.

  2. Gæsterne vil blive placeret sådan, at har man f.eks. bestilt 4 billetter, vil disse 4 personer blive placeret sammen og med behørig afstand til de øvrige gæster.

  3. Den lette buffet er i år blevet erstattet af portionsanretninger, som udleveres i foyeren.

  4. Under koncerten sidder man ned, da dans ikke tilladt. Afstanden til musikerne, på de obligatoriske 2 meter er altså ikke dansegulv, men en sikkerhedszone. Der må selvfølgelig gerne hentes forsyninger i baren, blot man følger afstandslinierne på gulvet og husker at "spritte af" ved de opstillede standere ved ind/ udgangene.

Alle disse nye tiltag er godkendt af myndighederne, og tilladelse fra Politimesteren til afholdelse af festerne foreligger.


Vi glæder os til at se jer alle derude, og kan love jer et veloplagt Group BUSSTOP, der i samarbejde med de mange medarbejdere i Skyttehuset sørger for en sikker og hyggelig aften igen.


Kærlig hilsen fra Busstopperne & Skyttehuset :-)


155 views0 comments
bottom of page