top of page

Group BUSSTOP
music from the 60s & 70s

  • BUSSTOP på FaceBook

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

fotos: Ole Kæhler (SønderborgNyt), Anton Johansen, Bjørn Allerelli Andersen, Lisbeth Andersen, Jens Gøttler, Ivan Schrøder, Ulla Bennike Mack, Birgit Fazlic, Jens Gøttler m.fl.

Haimons, Group LSD og Doncarsters er tilbage...

Group BUSSTOP:
Som navnet (insp. af Hollies hittet) indikerer, er det musikalske repertoire selvfølgelig hentet i de glade 60’ere og 70’ere. Det bedste fra HAIMONS’ Hollies numre + Group LSD’s Beatles klassikere + Doncarsters' all-round repertoire præsenteres, når gruppen går på scenen.

 

On Board:
Fra Haimons kommer Jan Christiansen (guitar & sang) og fra Group LSD kommer Frank Hansen (sang) og Ole Skau (trommer). Totte (keyboard, guitar & sang) havde jo et ben i to af lejrene, og endelig er Finn Davidsen (bas) fra Doncarsters også blevet indlemmet.

Senest er gruppen udvidet med Preben Hovedskou, som håndterer alle percussion instrumenterne på fornemste vis.

"Pebsi" jonglerede også med "rasletøjet" i både Def Cisum og Group LSD.
På lydsiden er det Søren Jensen, der tidligere har lavet lyd for både Group LSD og Haimons, der styrer knapperne.

Læs hele historien om Group BUSSTOP fra start og up to date her under musikvideoerne!

 

2018:
Godt 4 mdr. efter den tragiske hændelse i 2018, hvor Haimons mistede deres trommeslager gennem et helt liv, Kai Hellesøe, faldt brikkerne på plads i det store puslespil om videreførelsen af det tidligere Sønderborg/ Aabenraa band.

I første omgang var det medlemmer fra Haimons og Group LSD der blev splejset sammen for at kunne realisere det spritnye pigtrådsband Group BUSSTOP, bestående af Tim Hansen, Ole Skau, Jan Christiansen, Frank Hansen, Søren Jensen & Totte.

Allerede fredag, den 5. oktober samme år var gruppen klar til en 2 x 45 min. intimkoncert i Skyttehuset på Kær ved Sønderborg, og blandt andet på grund af den massive pressedækning fra “Ugeavisen Sønderborg”, “SønderborgNyt” og “JydskeVestkysten” var tilstrømningen så stor, at der straks blev arrangeret en extra koncert søndag, den 7. oktober.

Lørdag, den 3. november er jo “Bobby-dag” i Sønderborg, og kl. 15:15 kunne BUSSTOP så for første gang gå på scenen i den store sal (Teatersalen). Og selvom det var midt på dagen og stadig lyst udenfor, ja.... så var sal og dansegulv fyldt.
Efterfølgende interviews i "DKSyd TV" (dengang SLTV) ved Bent Aage Hansen afsluttede en fantastisk dag for gruppen, og BUSSTOP var for alvor kommet igang på den lokale scene.

 

2019:
BUSSTOP har i det nye år indlemmet endnu et medlem fra 60’erne, nemlig Finn Davidsen. Finn erstatter Søren på bassen og er af de fleste kendt som bassisten i den tidl. legendariske Sønderborg gruppe Doncarsters.
Tidligere bassist, Søren Jensen, er nu blevet udnævnt til lydmand i gruppen, da man måtte erkende, at uden et par ører nedenfor scenen har man ikke tjek på en ski! :-)
Finn kom med i januar 2019, og igen var det i Skyttehuset den 22. februar BUSSTOP kunne præsentere deres nye bassist.

Bandet har indkøbt nyt PA anlæg til arrangementer som det i Skyttehuset, og sammen med den nyudnævnte lydmand er lyd og helhedsoplevelsen for både publikum og orkester blevet væsentlig forbedret.
Bestyrelsen i Borgerforeningen har nu besluttet, at “Intimkoncerten med Group BUSSTOP i Skyttehuset” bliver en tilbagevendende event 2 gange årligt, første fredag i februar og oktober.

Fredag, den 25. maj blev BUSSTOP inviteret til at spille til Bobby’s Donationsfest, hvor overskuddet fra Bobby Festivalen hvert år bliver uddelt til udvalgte formål.
Festival Komitéen åbnede dørene for alle til en gratis hyggeaften på Sønderborghus med åbning af skønne Henriette Sonne efter donationerne og med efterfølgende dans og hygge med Group BUSSTOP.
Salen var proppet, og man måtte åbne for balkonen for at få plads til alle de glade gæster.

Skyttehuset’s (nu traditionelle) efterårskoncert med BUSSTOP fredag, den 4. oktober, blev udsolgt på mindre end 1 uge, så man igen valgte at lave en extra koncert lørdag, den 5. oktober, hvor salen blev fyldt med glade mennesker.

Group BUSSTOP var også i år inviteret til at spille til Bobby Festivalen på Sønderborghus lørdag, den 2. november 2019,

og bandet gik på den store scene (Teaterscenen) kl. 16:30 med et nyt program fuldt af "nye gamle" 60'er melodier. Igen var dansegulvet og salen totalt proppet, og I forbindelse med en konkurrence op til Festivalen, som gik på hvem af Busstopperne der spiller mundharpe i Beatles hittet "I Should Have Known Better" blev 2 vindere udtrukket og belønnet med hver en kasse BUSSTOP vinglas.

Vinderne var Johnny Auerbach & Ole Touborg, stort tillykke til begge....

2020:
“Skyttehuset” var igen vært for “Forårskoncerten” fredag, den 7. februar 2020.
Koncerten blev et tilløbsstykke uden lige og var udsolgt på ganske få dage. Men da der ikke var nogen extrakoncert denne gang, måtte mange desværre gå forgæves efter de eftertragtede billetter.
Bestyrelsen i Borgerforeningen-Skyttehuset har derfor taget konsekvensen og har lavet en extrakoncert til efteråret, så der bliver mulighed for at købe billetter til både fredag, den 2. + lørdag, den 3. oktober (nærmere herom senere på året).
Group BUSSTOP’s turnéplan for 2020 ser herefter indtil videre således ud:

“Nøffel Festivalen” lørdag, den 30. maj
“Sommerock i Ringsted” onsdag, den 22. juli
“Club Hot Circle” i Ringsted lørdag, den 5. september

"Vinsmagning" Agerskov Kro fredag, den 18, september
“Skyttehuset” fredag, den 2. + lørdag, den 3. oktober
“Bobby Festivalen” lørdag, den 7. november

Desværre kom der lige en Corona pandemi i vejen, som sådan set lukkede hele Kloden ned.
Det betød for Group BUSSTOP, at “Nøffel Festivalen", "Club Hot Circle", "Skyttehuset" og "Bobby Festivalen" blev skubbet til 2021, hvor bandet heldigvis har fået lovning på at være med :-)
“Sommerrock i Ringsted” forløb under særdeles kontrollerede rammer med en kyndig Jørgen Billing ved roret. Det blev til en del live-optagelser fra koncerten, som frit kan kan ses og downloades her på hjemmesiden, på BUSSTOP's Facebook side og YouTube.

På Agerskov Kro var der lagt op til et brag af en fest ved vinsmagningen... og det blev det!

Den store sal var fyldt med glade mennesker, der alle havde betalt for fri mad og drikke og efterfølgende 60'er musik med Group BUSSTOP, og mens gæsterne spiste og drak, spiste og drak Busstopperne også :-)

Fantastisk mad og fantastisk stemning bagefter, hvor der jo desværre ikke måtte danses (det blev der så alligevel i hjørnerne), men en fest, der bliver luret på at gentage et par gange i 2021.

Group BUSSTOP har nu brugt ventetiden med at øve sig frem til en masse "nye" gamle 60er og 70er hits, som de glæder sig til at præsentere for Jer i det nye år.

 

2021:

Desværre er Skyttehusets traditionelle forårskoncerter i februar måned blevet annuleret pga. Corona-restriktionerne, men vaccinationerne er allerede gået i gang herhjemme, så der er håb om snarlig normale tilstande forude.

Borgerforeningen lurer lidt på at lave et arrangement lidt senere i foråret som erstatning for den aflyste weekend i februar.

Et privat guldbryllup i Aabenraa, hvor Group BUSSTOP i marts måned skulle have stået for musikken under dansen, er blevet skubbet til næste år (2022).

Mini turnéen til Ringsted og Korsør klubberne 19. og 20. marts -21 blev desværre aflyst i sidste time igen pga. Corona reglerne.

I stedet er koncerterne flyttet til oktober, og turen går til Sorø (isf. Ringsted i denne omgang) og Korsør.

De første offentlige events der er på programmet i 2021 bliver derfor:

"Nøffel Festival 2021" lørdag, den 29. maj

"Sommerrock i Ringsted 2021" fredag, den 27. august

"Privatfest" Agerskov Kro fredag, den 17. september

"Efterårskoncerterne" i Skyttehuset fredag og lørdag, den 1. + 2. oktober

"Sorø Pop Klub" i Lynge Forsamlingshus fredag, 15. oktober

"Swinging Paradise" i Korsør lørdag, den 16. oktober

"Bobby Festival" lørdag, den 6. november

Det lykkedes så igen at komme til SOMMERROCK i Ringsted, denne gang i 2021.

Vejrguderne var desværre ikke med gruppen og arrangementet, så det blev en våd og kold fornøjelse.

Alligevel havde de mest "hardcore" fans valgt at møde op med islænder og paraply, så koncerten blev gennemført.

Busstopperne kom godt våde, forfrosne og trætte hjem engang ud på natten.

Begge Skyttehus koncerterne blev jo igen et kæmpe tilløbsstykke, med næsten udsolgt begge dage.

Desvære blev Tim beordret "i seng" af lægen pga. en virus på stemmebåndet lige inden, så de overskydende Busstoppere måtte give den en extra skalle de 2 aftener.

Tim valgte af personlige årsager efterfølgende at stoppe i Group BUSSTOP, men fortsætter solokarrieren i bedste stil.

Vi ønsker Tim alt godt i fremtiden med hans projekter :-)

Lørdag, den 15. oktober landede bandet så i "Sorø Pop Klub" til et rigtig fint arrangement, lidt a'la Skyttehuskoncerterne med spisning og dans og et utroligt veloplagt publikum. Aftenen blev delt med "Spotlights", så det hele stod i 60'ernes tegn.

Vores egen Pebsi havde sørget for overnatning på Scandic Hotel i Ringsted, og der var lagt op til hygge efter koncerten i Pebsi's suite på øverste etage :-)

Finn var desværre blevet syg kort inden afgang, så der måtte hasteindkaldes en reserve bassist, hvor Ib Franke (Beatles Ib) viste sig at mestre denne opgave til UG. Tak for hjælpen, Ib, du er bare suveræn!

Koncerten i "Swinging Paradise" i Korsør blev denne gang aflyst pga. for få tilmeldinger, så den tur bliver rykket til et andet tidspunkt ud i fremtiden, så efter en god gang morgenmad i Ringsted gik turen hjemad igen.

Efter Corona-pausen sidste år blev Bobby Festivalen 2021 omsider skudt i gang lørdag, den 6. november 2021, og Group BUSSTOP gik på scenen kl. 16:30.

Festivalen skulle have været brugt til at lave en "Allersidste-Def Cisum-Koncert-Afsked", men blev pga. sygdom i familien aflyst denne gang...

BUSSTOP mindedes ved denne lejlighed 2 af grundlæggerne til det oprindelige "Roy St. John Def Cisum" nemlig

Ole Gregers Hansen og Peter Christiansen, som vi havde mistet de sidste par år.

Koncerten var igen en kæmpe succes, selvom mange gæster (forståeligt) havde valgt at udeblive i denne "efter-corona-tid".

På trods af Covid19 smitten, der igen var stigende, lykkedes det  alle Busstopperne at undgå smitten denne aften, og vi kan nu se frem mod det nye år 2022.

2022:

Busstopperne er klar til et nyt og spændende musikår.

Det er dog med nye Corona-restriktioner allerede fra første dag pga. sindsygt høje smittetal med den nyeste mutation "Omikron", så vore koncerter er indtil videre meget usikre.

Efter en gyser af rang blev Skyttehuskoncerten den 4. februar alligevel en kæmpesucces.

Da Borgerforeningen 14 dage inden besluttede at starte billetsalget på trods af strenge Coronarestriktioner med Coronapas og mundbind, så situationen ellers temmelig håbløs ud.

Men ophævelsen af alle restriktioner og aflysningen af den "samfundskritiske pandemi" den 1. februar satte gang i salget af billetter, og de forsigtige Skyttehus-Venner fyldte næsten salen op.

Group BUSSTOP er nu "landet" solidt på scenen efter de seneste tilpasninger i bandet, og med Skau's nyindkøbte el-trommer er det lykkedes at "tæmme" akustiske udfordringer i mindre lokaler som f.eks. Skyttehuset.

Jan Christiansen, Group BUSSTOP's lead guitarist, er "sprunget ud" som sanger i nogle af melodierne, så alt i alt blev det til den nok bedste koncert gruppen har præsteret til dato.

Som noget helt nyt for Busstopperne var næste stop et guldbryllup såmænd.

På Folkehjem i Aabenraa gik man således lystigt til opgaven, og efter brudevalsen var dansegulvet fyldt lige indtil natmaden.

Jo, jo så er det også prøvet...

Resten af året indtil videre således ud:

lørdag, den 28. maj - Nøffel Festival (gratis entre)

fredag, den 10. juni - Bobby medarbejderfest (åbent med gratis entre for alle!)

fredag, den 1. juli  - SommerRock i Ringsted (gratis entre)

søndag, den 7. august - Koncert på Den Gamle Skomager i Graasten (gratis entre)

lørdag, den 5. november - Bobby Festival 2022

Der er flere koncerter på vej, og der skal nok blive informeret på vores Facebook side...

Group BUSSTOP ser frem til endnu flere glade og hyggelige arrangementer sammen med Jer i fremtiden, og der arbejdes hårdt på at kun præsentere endnu flere hits fra 60’erne og 70’erne for Jer :-)

Vi ses derude :-)
 

Gå også ind og “syn's om” vores FB side. Så får du de sidste nyheder først og du er med til at præge siden med dine kommentarer og uploads m.v.

 

Mange kærlige hilsener
Group BUSSTOP

BUSSTOP videos

BUSSTOP videos
Group BUSSTOP Live "I've Gotta Get A Message To You"

Group BUSSTOP Live "I've Gotta Get A Message To You"

03:51
Play Video
Group BUSSTOP live "Mo'reen"

Group BUSSTOP live "Mo'reen"

03:35
Play Video
Group BUSSTOP live "I Should Have Known Better"

Group BUSSTOP live "I Should Have Known Better"

02:48
Play Video
Group BUSSTOP "Wonderful Land"

Group BUSSTOP "Wonderful Land"

03:38
Play Video
Group BUSSTOP "Do You Wanna Dance"

Group BUSSTOP "Do You Wanna Dance"

03:28
Play Video
Group BUSSTOP "I Could Easily Fall In Love With You"

Group BUSSTOP "I Could Easily Fall In Love With You"

04:04
Play Video
Group BUSSTOP "Can't Buy Me Love"

Group BUSSTOP "Can't Buy Me Love"

02:20
Play Video
Group BUSSTOP "The Rise And Fall Of Flingel Blunt

Group BUSSTOP "The Rise And Fall Of Flingel Blunt

03:12
Play Video
Group BUSSTOP "Tell Me Why"

Group BUSSTOP "Tell Me Why"

02:33
Play Video
Group BUSSTOP "The Last Satisfaction"

Group BUSSTOP "The Last Satisfaction"

05:25
Play Video
Group BUSSTOP "NOWHERE MAN"

Group BUSSTOP "NOWHERE MAN"

02:49
Play Video
BUSSTOP "Here I Go Again"

BUSSTOP "Here I Go Again"

02:22
Play Video
bottom of page