Group BUSSTOP

Pigtrådsmusik fra 60'erne & 70'erne!

  • BUSSTOP på FaceBook

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

Scroll ned for at se videos med BUSSTOP

SN_BUSSTOP Bobby 19_7_edited

1/24

Billeder: Anton Johansen, Bjørn Allerelli Andersen, Lisbeth Andersen

Haimons, Group LSD og Doncarsters er tilbage!

 

Group BUSSTOP:
Som navnet (insp. af Hollies hittet) indikerer, er det musikalske repertoire selvfølgelig hentet i de glade 60’ere og 70’ere. Det bedste fra HAIMONS’ Hollies numre + Group LSD’s Beatles klassikere + Doncarsters' all-round repertoire præsenteres, når gruppen går på scenen.
 

On Board:
Fra Haimons kommer Jan Christiansen (guitar & sang) og Tim Hansen (guitar & sang) og fra Group LSD kommer Frank Hansen (sang & percussion) og Ole Skau (trommer). Totte (keyboard, guitar & sang) havde jo et ben i to af lejrene, og endelig er Finn Davidsen (bas & sang) fra Doncarsters også kommet med.
På lydsiden er det Søren Jensen, der tidligere har lavet lyd for både Group LSD og Haimons, der styrer knapperne.

 

2018:
Godt 4 mdr. efter den tragiske hændelse i 2018, hvor Haimons mistede deres trommeslager gennem et helt liv, Kai Hellesøe, faldt brikkerne på plads i det store puslespil om videreførelsen af det tidligere Sønderborg/ Aabenraa band.

I første omgang var det medlemmer fra Haimons og Group LSD der blev splejset sammen for at kunne realisere det spritnye pigtrådsband Group BUSSTOP, bestående af Tim Hansen, Ole Skau, Jan Christiansen, Frank Hansen, Søren Jensen & Totte.

Allerede fredag, den 5. oktober samme år var gruppen klar til en 2 x 45 min. intimkoncert i Skyttehuset på Kær ved Sønderborg, og blandt andet på grund af den massive pressedækning fra “Ugeavisen Sønderborg”, “SønderborgNyt” og “JydskeVestkysten” var tilstrømningen så stor, at der straks blev arrangeret en extra koncert søndag, den 7. oktober.

Lørdag, den 3. november er jo “Bobby-dag” i Sønderborg, og kl. 15:15 kunne BUSSTOP så for første gang gå på scenen i den store sal (Teatersalen). Og selvom det var midt på dagen og stadig lyst udenfor, ja.... så var sal og dansegulv fyldt.
Efterfølgende interviews i "DKSyd TV" (dengang SLTV) ved Bent Aage Hansen afsluttede en fantastisk dag for gruppen, og BUSSTOP var for alvor kommet igang på den lokale scene.

 

2019:
BUSSTOP har i det nye år indlemmet endnu et medlem fra 60’erne, nemlig Finn Davidsen. Finn erstatter Søren på bassen og er af de fleste kendt som bassisten i den tidl. legendariske Sønderborg gruppe Doncarsters.
Tidligere bassist, Søren Jensen, er nu blevet udnævnt til lydmand i gruppen, da man måtte erkende, at uden et par ører nedenfor scenen har man ikke tjek på en ski! :-)
Finn kom med i januar 2019, og igen var det i Skyttehuset den 22. februar BUSSTOP kunne præsentere deres nye bassist.

Bandet har indkøbt nyt PA anlæg til arrangementer som det i Skyttehuset, og sammen med vores dygtige lydmand er lyd og helhedsoplevelsen for både publikum og orkester blevet væsentlig forbedret.
Bestyrelsen i Borgerforeningen har nu besluttet, at “Intimkoncerten med Group BUSSTOP i Skyttehuset” bliver en tilbagevendende event 2 gange årligt, første fredag i februar og oktober.

Fredag, den 25. maj blev BUSSTOP inviteret til at spille til Bobby’s Donationsfest, hvor overskuddet fra Bobby Festivalen hvert år bliver uddelt til udvalgte formål.
Festival Komitéen åbnede dørene for alle til en gratis hyggeaften på Sønderborghus med åbning af skønne Henriette Sonne efter donationerne og med efterfølgende dans og hygge med Group BUSSTOP.
Salen var proppet, og man måtte åbne for balkonen for at få plads til alle de glade gæster.

Skyttehuset’s (nu traditionelle) efterårskoncert med BUSSTOP fredag, den 4. oktober, blev udsolgt på mindre end 1 uge, så man igen valgte at lave en extra koncert lørdag, den 5. oktober, hvor salen blev fyldt med glade mennesker.

Group BUSSTOP var også i år inviteret til at spille til Bobby Festivalen på Sønderborghus lørdag, den 2. november 2019,

og bandet gik på den store scene (Teaterscenen) kl. 16:30 med et nyt program fuldt af "nye gamle" 60'er melodier. Igen var dansegulvet og salen totalt proppet, og I forbindelse med en konkurrence op til Festivalen, som gik på hvem af Busstopperne der spiller mundharpe i Beatles hittet "Nowhere Man" blev 2 vindere udtrukket og belønnet med hver en ks. BUSSTOP vinglas.

Vinderne var Johnny Auerbach & Ole Touborg, stort tillykke til begge....

Vi skriver nu tirsdag, den 24. december 2019!

Busstopperne er gået på juleferie efter et begivenhedsrigt år, og forberedelserne til 2020 er forlængst gået i gang.
Tak for året der gik…. vi ses i det nye!

2020:
“Skyttehuset” var igen vært for “Forårskoncerten” fredag, den 7. februar 2020.
Koncerten blev et tilløbsstykke uden lige og var udsolgt på ganske få dage. Men da der ikke var nogen extrakoncert denne gang, måtte mange desværre gå forgæves efter de eftertragtede billetter.
Bestyrelsen i Borgerforeningen-Skyttehuset har derfor taget konsekvensen og har lavet en extrakoncert til efteråret, så der bliver mulighed for at købe billetter til både fredag, den 2. + lørdag, den 3. oktober (nærmere herom senere på året).
Group BUSSTOP’s turnéplan for 2020 ser herefter indtil videre således ud:

“Nøffel Festivalen” lørdag, den 30. maj
“Sommerock i Ringsted” onsdag, den 22. juli
“Club Hot Circle” i Ringsted lørdag, den 5. september
“Skyttehuset” fredag, den 2. + lørdag, den 3. oktober
“Bobby Festivalen” lørdag, den 7. november

Desværre kom der lige en Corona pandemi i vejen, som sådan set lukkede hele Kloden ned.
Det betød for os i Group BUSSTOP, at foreløbig “Nøffel Festivalen” blev skubbet til næste år, hvor vi heldigvis har fået lovning på at være med :-)
Hvordan de andre projekter for i år kommer til at gå, ved vi pt. ikke noget om. Vi håber og tror på, at vi kan komme til “Sommerrock i Ringsted” og “Club Hot Circle”, men nu må vi se!


Vi ser frem til endnu flere glade og hyggelige arrangementer sammen med Jer i fremtiden, og vi arbejder hårdt på, at kun præsentere endnu flere hits fra 60’erne og 70’erne for Jer :-)

Vi ses derude :-)

 

Gå også ind og “syn's om” vores FB side. Så får du de sidste nyheder først og du er med til at præge siden med dine kommentarer og uploads m.v.

 

Mange kærlige hilsener
Group BUSSTOP